Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΠΛΟΥΣ 15/8 ΑΓ. ΣΩΣΤΗΣ – ΜΑΡΑΘΩΝΗΣΙ OPEN WATER ME TΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ – ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ


Το ΔΣ του Εργατ/κού Κέντρου, ομόφωνα αποφάσισε την συνδιοργάνωση   με τον Ναυταθλητικό Όμιλο Ζακύνθου, τον Δεκαπενταύγουστο 15/8, κολυμβητικό διάπλου Αγ. Σώστη – Μαραθονήσι (OPEN WATER).
H Συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια, διπλώματα κ.ά. από το ΕΚΖ και τον ΝΟΖ σε όλους.

Με αυτή την προσπάθεια το ΕΚΖ σε συνεργασία με τον ΝΟΖ αλλά και τοπικούς φορείς θέλει να δώσει ένα μήνυμα στήριξης στο μαζικό αθλητισμό, σε μια περίοδο που δυσκολεύεται πολύ μια οικογένεια να τα βγάλει πέρα με τις καθημερινές της ανάγκες.

Για μας ο αθλητισμός είναι δικαίωμα για όλους, ενώνει τους λαούς και τους ανθρώπους, γυμνάζει το σώμα και το νου και μάλιστα σε μια δύσκολη χρονικά περίοδο όπου οι εξελίξεις παγκοσμίως είναι ανησυχητικές , τόσο για πολεμικές συρράξεις με την εμπλοκή και της Ελλάδας, όσο και για νέο κύμα προσφυγιάς.
Μαθαίνουμε να αγωνιζόμαστε σε όλα και τιμάμε την προσπάθεια αυτών που ξεπερνάνε τους εαυτούς τους.

Πριν την έναρξή του αγώνα θα βραβευτούν από το Εργατουπαλλήλικό Κέντρο, ο ολυμπιονίκης κολυμβητής ΑΜΕΑ Λιγνός Γεράσιμος, οι πανελληνιονίκες ΑΜΕΑ Σκιαδαρέσης Διονύσιος και Κολέτσης Αθανάσιος καθώς και ο προπονητής Διονύσης Μαρίνος για την προσφορά τους στην κολύμβηση.

Ώρα έναρξης αγώνα: 10.30 
Ώρα προσέλευσης εγγραφών: 9.30  παραλία ΑΓ. ΣΩΣΤΗΣ (CUI CAFÉ) 


Από τη Διοίκηση