Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Κ.Ζ. καταγέλλει την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για τις τραγικές ελλείψεις υλικών στην ορθοπεδική κλινική του Νοσοκομείου Ζακύνθου.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει κόσμος που δεν μπορεί να νοσηλευτεί με το πρόσχημα οτι εχουν στερέψει τα χρήματα του προϋπολογισμού του 2015. Καλούνται μάλιστα οι ασθενείς, που χρήζουν ανάγκης νοσηλείας, να περιμένουν ως τις 16 Γενάρη για να εισπραχθουν τα χρηματα απο τον πενιχρό προϋπολογισμό του 2016.

Η κυβέρνηση αυτή όπως και η προηγούμενη παίρνουν άριστα στην είσπραξη των φόρων αλλά ταυτόχρονα πετσοκόβουν κάθε μορφή κοινωνικής παροχής με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν ακόμα και ανθρώπινες ζωές.
Καλούμε άμεσα τον Υπουργό Υγείας και την κυβέρνηση να καλύψουν τις ανάγκες των κλινικών σε υλικά και να πληρωθούν οι υπερωρίες των εργαζομένων του Νοσοκομείου Ζακύνθου.

Σε περίπτωση που δεν λυθεί άμεσα το πρόβλημα της ορθοπεδικής αλλά και των άλλων κλινικών του Νοσοκομείου, με κύρια την παιδιατρική, το Εργατ/κο Κέντρο θα αναλάβει πρωτοβουλίες μαζί με τα σωματεία του νησιού και θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προς την Κυβέρνηση και τον Υπουργό Υγείας, για να καλυφθούν επαρκώς οι ανάγκες του Νοσοκομείου.


Από τη Διοίκηση