Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Ανακοίνωση του ΕΡΓΑ/ΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ για την 20χρονη Αγγλίδα Hannah Powell

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Mε αφορμή το τραγικό περιστατικό της 20χρονης Αγγλίδας Hannah Powell η οποία νοσηλεύεται με νεφρική ανεπάρκεια και τύφλωση στο νοσοκομείο του Ρίο από νοθευμένα ποτά (μπόμπες), το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κού Κέντρου Ζακύνθου εκφράζει την αλληλεγγύη του προς την ίδια και την οικογένεια της. Είναι τραγικό μια νέα κοπέλα που ήρθε για να χαρεί τις διακοπές της στη Ζάκυνθο να κινδυνεύει να υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη από επιχειρηματίες που εγκλήματούν στο βωμό του κέρδους. 

Είναι η ανάπτυξη που ευαγγελίζονται με το χρήμα να ρέει άφθονο με τα ποτά μπόμπες, τα ναρκωτικά, τα περίφημα μπαλονάκια (πρωτοπόρα η Ζάκυνθος πανελληνίως), είναι η ίδια ανάπτυξη που έχει καταργήσει κάθε εργασιακό δικαίωμα, με ανασφάλιστη και απλήρωτη εργασία, κατάργηση Συλογικών Συμβάσεων, οδηγώντας μας σε ένα εργασικό μεσαίωνα.



Να χαίρονται την ανάπτυξή τους, να χαίρονται και τα κεφάλαιά τους.
Το Εργατ/κό Κέντρο Ζακύνθου, σε κάθε περίπτωση θα αναλάβει πρωτοβουλίες από κοινού και με άλλους φορείς, όπως έχει πρωτοστατήσει μέχρι σήμερα στον αγώνα κατά των ναρκωτικών, για ενημέρωση και δράση με σκοπό να εμποδίσουμε τα εγκλήματα που διεξάγονται στο Λαγανά και σε άλλες περιοχές και έχουν θύματα νέα παιδιά και τους εργαζόμενους στην ευρύτερη περιοχή.


Από τη Διοίκηση