Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΑΝΩΛΗ

Συνάδελφοι – συναδέλφισσες

Άλλο ένα περιστατικό σοβαρού προβλήματος υγείας, όπου μια νεαρή κοπέλα και μητέρα χρήζει άμεσης μετάβασης στο εξωτερικό για θεραπεία.

Καλούμε τα σωματεία του νησιού και τους συναδέλφους να προσφέρουν από το υστέρημά τους ότι μπορούν ή ακόμα και με την συμμετοχή τους σε εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται, αυτές της ημέρες, για την οικονομική ενίσχυση της .

Δυστυχώς πολλαπλασιάζονται τα περιστατικά, όπου ένας συνάνθρωπος μας στη Ζάκυνθο χρειάζεται τη βοήθειά μας, γεγονός που καταδεικνύει τις τεράστιες ελλείψεις στην υγεία  αλλά  και την άθλια οικονομική κατάσταση που βιώνει ο λαός μας.


Οι ελλείψεις στην υγεία, η διάλυση του  ασφαλιστικού και η μεγάλη φτώχεια έχουν οδηγήσει το λαό μας στην ανέχεια στην εξαθλίωση, σε μια ζωή που δεν του αξίζει.
Την ίδια στιγμή ο προσανατολισμός της εκάστοτε κυβέρνησης, όπως και της σημερινής του ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ,  είναι να προσφέρει την αμέριστη στήριξη στο ιδιωτικό κεφάλαιο και στον τομέα της υγείας.

Σε αυτές τις συνθήκες καλούμε τους συνάδελφους να απευθύνονται στην Εθνική τράπεζα και να καταθέτουν ότι μπορούν στον λογαριασμό:


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΡΙΘΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 345/003757-52
IBAN: GR9601103450000034500375752
SWIFT: ETHNGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΜΑΝΩΛΗ ΕΛΕΝΗ ΒΑΡΒΑΡΑ

Ταυτόχρονα γίνεται επιτακτική  ανάγκη η πάλη από την εργατική τάξη του νησιού για δημόσια και δωρεάν υγεία.

Εργατ/κό Κέντρο Ζακύνθου
Για τη Διοίκηση
Ο Πρόεδρος               Ο Γεν Γραμματέας




    Γ. Κωνσταντίνου                Α. Χούμπα