Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΟΧΙ  ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ

 Η Κυβέρνηση συνεχίζοντας  στο δόγμα «νόμος και τάξη», υπηρετώντας πιστά την αντιλαϊκή πολιτική της και τους ευσεβείς πόθους του ΣΕΒ και των συν αυτώ  βάζει στο στόχαστρο , μετά το δικαίωμα στην απεργία, τις διαδηλώσεις .
 Με αστείες δικαιολογίες προσπαθούν να φιμώσουν και να απαγορεύσουν το δικαίωμα των εργαζομένων, των ανέργων , των συνταξιούχων , όλων όσων πλήττονται από την αντιλαϊκή , βάρβαρη πολιτική που μας εξαθλιώνει μέρα τη μέρα να διαμαρτυρόμαστε για όσα μας επιβάλλουν.
 Στόχος είναι να μην ακούγεται «κιχ» σε κάθε νέο μέτρο που φέρνουν , είτε αυτό είναι η διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης , είτε κατάργηση των ΣΣΕ, είτε η παραπέρα ιδιωτικοποίηση της Υγείας , της Παιδείας κ.ο.κ.
Είναι δικαίωμα μας να διαδηλώνουμε, να απεργούμε και δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να υποστείλουμε τη σημαία του αγώνα και της διεκδίκησης .
Σε αυτή την κατεύθυνση καλούμε τα σωματεία – μέλη μας , τα σωματεία του δημοσίου , συλλόγους , φορείς να τοποθετηθούν απέναντι σε αυτή την νέα προσπάθεια  της κυβέρνησης για την ενεργοποίηση του κοινωνικού αυτοματισμού.
Ο αγώνας μας θα ακυρώσει στην πράξη τα σχέδια τους.

 Από τη Διοίκηση