Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΕΓΓΥΗ ΜΑΣ

 

ΓΙΑ  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

Συνάδελφοι – σες,

   Σε αυτές τις δύσκολες μέρες που βιώνουν οι εργαζόμενοι του νησιού,  το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Κ.Ζ. συνεχίζει να εκφράζει την αλληλεγγύη με συγκέντρωση τροφίμων για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη και πολύ περισσότερο σε αυτές τις συνθήκες της πανδημίας, της όλο και μεγαλύτερης ανέχειας των εργαζομένων με την ανεργία, την  απληρωσιά, τα ζητήματα της υγείας, της παιδείας που έχουν πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Συνάδελφοι – σες,

  Καλούμε τα σωματεία – μέλη μας να καταγράψουν τους εργαζόμενους  και τις οικογένειες τους που έχουν ανάγκη.

Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους εργαζόμενους και καλούμε όλους όπως και σε προηγούμενες στιγμές που χρειάστηκε να ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας  για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης.

Γνωρίζουμε ότι δεν λύνεται το πρόβλημα και δεν καλύπτονται οι πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων μόνο με την έκφραση αλληλεγγύης όμως παράλληλα μέσα από την αλληλεγγύη , την συσπείρωση των εργαζομένων στα σωματεία τους  διεκδικούμε την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών του λαού μας.

 Η Επιτροπή Αλληλεγγύης θα συγκεντρώνει τρόφιμα (ζυμαρικά – όσπρια , κονσέρβες, γενικά ξηρά τροφή)   καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες  10:00 -12:00 πρωί στο Εργατ/κό Κέντρο.

Από τη Διοίκηση