Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ- ΠΑΝΤΟΥ!

 

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΗ

19:30 ΣΤΗ Π.ΝΟΜΑΡΧΙΑ

  ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!

 

Την Πέμπτη 7 Οκτώβρη συμπληρώνεται 1 χρόνος από την δικαστική καταδίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Ένα χρόνο μετά επιβεβαιώνεται ότι αυτός που μπορεί πραγματικά να τσακίσει τον φασισμό είναι μόνο ο ίδιος ο λαός μέσα από την οργανωμένη πάλη του.

Πλέον, κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν ξέρει τι πραγματικά σημαίνει Χρυσή Αυγή, τι σημαίνει φασισμός, ρατσισμός και εθνικισμός.

Άλλωστε τα γεγονότα στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης , την επίθεση στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, στο Νέο Ηράκλειο στην Αθήνα αλλά και οι άλλες επιθέσεις των τελευταίων ημερών από τα θρασύδειλα φασιστοειδή, αποδεικνύουν ότι ο φασισμός είναι και παραμένει χρήσιμο όπλο και πολυεργαλείο του συστήματος, που δεν διστάζει να το αξιοποιήσει σε βάρος του κινήματος, του λαού.

Η κυβέρνηση  μετά και από αυτά τα γεγονότα καθώς και η στάση του υπουργείου Παιδείας, που ταύτισε τους αγώνες των νέων ενάντια στο φασισμό με τα εγκληματικά φασιστικά στοιχεία, αναδεικνύει με τον πιο γλαφυρό τρόπο πως ο αγώνας ενάντια στο φασισμό πρέπει να είναι καθημερινός γιατί οι αιτίες και το σύστημα που τον γεννούν είναι εδώ, όπως και αυτοί που τον ξεπλένουν προκειμένου να τον χρησιμοποιούν απέναντι στις διεκδικήσεις του λαού και της νεολαίας.

Η καλύτερη απάντηση στη Χρυσή Αυγή, σε όλους τους φασίστες, θα δοθεί από τον ίδιο τον λαό και τη νεολαία, με την απομόνωσή τους παντού, σε κάθε χώρο δουλειάς και εκπαίδευσης, σε κάθε γειτονιά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κού Κέντρου καλεί τα σωματεία μέλη του , τα σωματεία του δημοσίου τομέα, το λαό της Ζακύνθου, τη νεολαία να συμμετέχει μαζικά στο μεγάλο συλλαλητήριο την Τετάρτη 6 Οκτώβρη στις 19:30 έξω από την π. Νομαρχία.

ΈΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ!

Από τη Διοίκηση