Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

ΕΡΓΑΤ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΟΡΤΕΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΚΑΛΕΣΜΑ

  

  Τα Διοικητικά Συμβούλια του Εργατ/κού Κέντρου και των Σωματείων Ξεν/λων , Ιδιωτικών Υπαλλήλων συνεχίζοντας την αλληλεγγύη και πολύ περισσότερο αυτές τις ημέρες, καλούν τους εργαζόμενους , το ζακυνθινό λαό , τους φορείς να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους με τη συλλογή τροφίμων.

 Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο με ολομέτωπη επίθεση σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Η ακρίβεια είναι στα ύψη με ολοένα καινούργιες ανατιμήσεις στα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, στο ρεύμα κ.λ.π.

   Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους εργαζόμενους και καλούμε όλους όπως και σε προηγούμενες στιγμές που χρειάστηκε να ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας .Γνωρίζουμε ότι δεν λύνεται το πρόβλημα και δεν καλύπτονται οι πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων μόνο με την έκφραση αλληλεγγύης όμως παράλληλα μέσα από την αλληλεγγύη , την συσπείρωση των εργαζομένων στα σωματεία τους  διεκδικούμε την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών του λαού μας.

  Η Επιτροπή Αλληλεγγύης θα συγκεντρώνει τρόφιμα (ζυμαρικά – όσπρια , κονσέρβες, γενικά ξηρά τροφή)  από την Τρίτη 21/12 και Τετάρτη 22/12 , Πέμπτη 23/12 και Παρασκευή 24/12 κατά τις ώρες: πρωί  10:00 -12:00 και απόγευμα 18:30 -19:30 στο Εργατ/κό Κέντρο.

 

Από τις Διοικήσεις