Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!

 

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 H χθεσινή μαζική και μαχητική απεργιακή συγκέντρωση στο νησί μας,

δείχνει το δρόμο για την κλιμάκωση της πάλης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κού Κέντρου χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες εργατοϋπαλλήλους, τους άνεργους, τους νέους και συνταξιούχους που με τη μαζική και μαχητική τους συμμετοχή σήμερα στην Απεργία έδωσαν απάντηση στην ακρίβεια και την πολεμική εμπλοκή , απαίτησαν να μην κόβεται το ρεύμα και το νερό στα λαϊκά νοικοκυριά και διεκδικούν κλαδικές συμβάσεις και αυξήσεις μισθών.

Χαιρετίζουμε όλους τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, τους εκπαιδευτικούς , τους Εργαζόμενους στην Υγεία  , τους εργαζόμενους του πρώην Ζante Beach, τους εργαζόμενους στις κατασκευές, τους εργαζόμενους του Δήμου Ζακύνθου, τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΖ, τους ναυτεργάτες, όλους τους εργαζόμενους που έκαναν αποφασιστικά το βήμα και απέργησαν κόντρα στη τρομοκρατία και τους εκβιασμού.

Χαιρετίζουμε όλους όσους με τη συμμετοχή τους στην απεργιακή συγκέντρωση όπως ο Εμπορικός Σύλλογος στήριξαν τη σημερινή κινητοποίηση ενάντια στον πόλεμο,  στην ακρίβεια και τις αυξήσεις στο ρεύμα

Η σημερινή μαζική και μαχητική απεργιακή συγκέντρωση μπορεί να αποτελέσει βήμα κλιμάκωσης της πάλης του λαού μας ενάντια στην ακρίβεια και τις αυξήσεις στην ενέργεια, βήμα κλιμάκωσης για την υπογραφή Σ.Σ.Ε. με αυξήσεις στους μισθούς.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Χωρίς να χαθεί ούτε μέρα. Από αύριο κιόλας καλούμε να συνεδριάζουν οι διοικήσεις των συνδικάτων, να οργανωθούν περιοδείες, συνελεύσεις και συγκεντρώσεις σε κλάδους και χώρους δουλειάς, με στόχο την κλιμάκωση των αγώνων μας  την Πρωτομαγιά.

 Τώρα, όσο ποτέ, ο αγώνας μάς έχει όλους ανάγκη και όλοι έχουμε ανάγκη τον αγώνα!

  Από τη Διοίκηση