Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

#ΕΚΖ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 18/10/23 π.ΝΟΜΑΡΧΙΑ 18:30 #ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ_ΣΤΗ_ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

 




Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών αποτελούν ένα ακόμη προδιαγεγραμμένο έγκλημα κατά του παλαιστινιακού λαού. 
Το κράτος του Ισραήλ και η ακροδεξιά κυβέρνηση Νετανιάχου με τη μορφή κυβέρνησης «εθνικής ενότητας» συνεχίζει τις σφαγές των προηγούμενων χρόνων, χτυπάει με τη στρατιωτική του μηχανή τον λαό, τους αμάχους, τα παιδιά, με χιλιάδες νεκρούς. 
Επιβάλλει καθολικό αποκλεισμό στερώντας τους κατοίκους από νερό, τρόφιμα, φάρμακα, ιατρικά εφόδια και ηλεκτρικό ρεύμα, προετοιμάζει χερσαία επέμβαση και γενοκτονία.

Τώρα!
Απαιτείται να καταδικαστεί η βαρβαρότητα των κατοχικών δυνάμεων και να εκφραστεί μαζικά η λαϊκή αλληλεγγύη στον δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης.

Καταγγέλλουμε επίσης τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης, στάση στήριξης της Ισραηλινής κατοχής και που μαζί με ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ μας μπλέκουν όλο και πιο πολύ στα παιχνίδια του ΝΑΤΟ και των Ισραηλινών, στέλνοντας τη φρεγάτα "Ψαρά", για να συνδράμει στη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού.

Ο Παλαιστινιακός λαός έχει δικαίωμα ν' αντισταθεί στην ισραηλινή βαρβαρότητα, έχει δικαίωμα να καθορίζει μόνος του την πορεία του.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

Καμιά συμμετοχή, καμιά στήριξη στο σφαγιασμό του λαού της Παλαιστίνης.

Να αποσυρθεί, εδώ και τώρα, η φρεγάτα «ΨΑΡΑ» από την περιοχή.

Να σταματήσει κάθε διευκόλυνση σε ΗΠΑ – Ισραήλ.

Να σταματήσει κάθε οικονομική, πολιτική, στρατιωτική συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ.

Τη δημιουργία ενιαίου ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ στα σύνορα του 1967, με τον λαό νοικοκύρη στον τόπο του.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 18:30 
ΣΤΗ π. ΝΟΜΑΡΧΙΑ

Δυναμώνουμε τον αγώνα μαζί με τους λαούς όλου του κόσμου, καλούμε όλους τους εργαζόμενους σε κάθε χώρο δουλειάς να στηρίξουμε αποφασιστικά τον αγώνα του λαού της Παλαιστίνης για Ελευθερία!

Από τη Διοίκηση