Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ!


Συνάδελφοι – σες,
Η Θεατρική Σκηνή Ζακύνθου  παρουσιάζει το έργο του Ερρίκου Ίψεν « Ένας εχθρός του λαού» σε σκηνοθεσία Μαρίας – Λουΐζας Παπαδοπούλου.
Το Εργατ/κό Κέντρο Ζακύνθου βρίσκεται αρωγός στον πολιτισμό, πόσο μάλλον όταν το περιεχόμενο δίνει τροφή για σκέψη – προβληματισμό – συζήτηση, όπως και στη συγκεκριμένη παράσταση.

Υπόθεση:
«Από σήμερα θα σας μάθω τι μπορεί να κάνει ένας ελεύθερος άνθρωπος».
Με αυτά τα λόγια, ένας γιατρός, ένας έντιμος άνθρωπος, αποφασίζει να αποκαλύψει την απάτη που τροφοδοτεί μια πόλη. Ο ίδιος έρχεται αντιμέτωπος με την πολιτική ηγεσία και τη διαφθορά. Υπερασπίζεται την αλήθεια και μάχεται τα οικονομικά συμφέροντα.
Το θεατρικό αριστούργημα του Ερρίκου Ίψεν ξετυλίγει την ιστορία μιας αποκάλυψης για την οικολογία, την πολιτική και την κοινωνία.
Για την παράσταση «Ένας Εχθρός του Λαού» το Εργατ/κό Κέντρο καλεί τα σωματεία – μέλη του και θέλοντας να δώσουμε τη δυνατότητα, στους εργαζόμενους – μέλη των σωματείων, να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν να απευθυνθούν στο Ε.Κ.Ζ. καθημερινά (εκτός Σαβ/κου)από 18:30 -20:30 , στην οδό Ευγενίδου 5 ώστε να λάβουν έκπτωση για το εισιτήριο του θεάτρου. ( 5€ αντί 10€ )
 Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνείτε με τη Θεατρική Σκηνή Ζακύνθου στο τηλ: 2695061343 κάθε απόγευμα από 17:00 έως 22:00 μ.μ..
  Το έργο θα παίζεται από 23 Μαρτίου έως και 1η Απριλίου, εκτός Δευτέρας και Τρίτης.    Ώρα έναρξης: 21:15.

Από τη Διοίκηση