Κυριακή 27 Μαΐου 2018

ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΠΡΟΚΟΠΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟ

Ένα ακόμη περιστατικό με θέμα την υγεία, έρχεται να προστεθεί στα τελευταία δύο χρόνια, ενός νέου συμπολίτη μας που λόγω σοβαρού προβλήματος χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης.

Το κόστος της επέμβασης είναι τεράστιο και δεν μπορεί ο ίδιος και η οικογένειά του να ανταπεξέλθει. Πολύ περισσότερο που είναι ανασφάλιστος μιας και σήμερα το να έχεις ασφάλιση είναι σχεδόν πολυτέλεια!

Αρωγός στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων ο λαός του νησιού, οι πρωτοβουλίες που παίρνονται για να μαζευτεί αυτό το ποσό.

Απών σε ένα τέτοιας σοβαρότητας ζήτημα το κράτος και το αρμόδιο Υπουργείο όπως και σε όλες τις περιπτώσεις.

Οι ευθύνες τους δεν περιορίζονται ή απαλύνονται με ευχολόγια ή σχεδόν ανούσιες παρεμβάσεις . Έπρεπε να μεριμνά για την επίλυση περιστατικών σοβαρότητας τέτοιας με άμεσο κίνδυνο τη ζωή ενός συνανθρώπου μας . Αφού η Υγεία διαχρονικά έχει καταντήσει εμπόρευμα και αφού η μέριμνα του κράτους εξαντλείται στη μείωση των κονδυλίων θα συνεχίσουν να υπάρχουν συνάνθρωποι μας που θα « αναγκάζονται» να προσφύγουν στην ανθρωπιά και την ευαισθησία του καθένα μας για να έχουν το αυτονόητο: Υγιή ζωή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κού Κέντρου με ομόφωνη απόφαση του θα καταθέσει συμβολικά ένα ποσό ελπίζοντας να μαζευτεί το ποσό και παράλληλα θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα τεράστια ζητήματα στο χώρο της Υγείας και τις ευθύνες όλων των κυβερνήσεων διαχρονικά και απαιτώντας για το κάθε φορά άμεσο ζήτημα που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή να προχωρούν ενέργειες προς άμεση επίλυση.

Καλούμε επίσης τα σωματεία μέλη μας, το λαό του νησιού να συνεισφέρουν από το υστέρημά τους όποιο ποσό μπορούν στο παρακάτω λογαριασμό:



ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 748 / 601792-46
ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR 5301 10748 00000 74860179246
Δικαιούχος: ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/ ΠΡΟΚΟΠΗ ΑΓΑΘΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


Από τη Διοίκηση