Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ


Συνάδελφοι , Συναδέλφισσες, 


7 χρόνια μετά την δολοφονία του Π.Φύσσα, την δολοφονική επίθεση χρυσαυγιτών σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, την δολοφονία του πακιστανού εργάτη Σ. Λουκμάν, την επίθεση στους Αιγύπτιους αλιεργάτες, τις δεκάδες δολοφονικές επιθέσεις απέναντι σε μετανάστες, σε εργάτες και σε αγωνιστές και 5,5 χρόνια από την έναρξη της δίκης της ναζιστικής-εγκληματικής οργάνωσης της Χ.Α. την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου αναμένεται η απόφαση της δίκης .

Η παραδειγματική τιμωρία των ναζί δολοφόνων, που μέχρι σήμερα κυκλοφορούν ελεύθεροι συνεχίζοντας να σπέρνουν το ρατσιστικό δηλητήριο, είναι λαϊκή απαίτηση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο Του Εργατ/κού Κέντρου καλεί σε κινητοποίηση, την Τετάρτη 7 Οκτώβρη και ώρα 18:30 το απόγευμα στο κτίριο της π. Νομαρχίας (τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας), για να απαιτήσουμε την καταδίκη και την τιμωρία των θρασύδειλων δολοφόνων ναζιστών της ΧρυσήςΑυγής.

Κανένας πλέον, μετά και από αυτή τη δίκη, δεν μπορεί να ισχυριστεί βάσιμα ότι δεν ξέρει τι πραγματικά σημαίνει Χρυσή Αυγή, τι σημαίνει φασισμός, ρατσισμός και εθνικισμός.

Η καλύτερη απάντηση στη Χρυσή Αυγή, σε όλους τους φασίστες, θα δοθεί από τον ίδιο τον λαό και τη νεολαία, με την απομόνωσή τους παντού, σε κάθε χώρο δουλειάς και εκπαίδευσης, σε κάθε γειτονιά.

ΟΛΟΙ ΤΗ ΤΕΤΆΡΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ 18:30 ΣΤΗΝ Π.ΝΟΜΑΡΧΙΑ

ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ




Από τη Διοίκηση