Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 6/10/2020 - ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 13 ΟΚΤΩΒΡΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ – ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟΥ 13 ΟΚΤΩΒΡΗ

   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κού Κέντρου μπροστά στις εξελίξεις, που καθημερινά αποδεικνύουν ότι η Κυβέρνηση μπροστά στην εξυπηρέτηση των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων βάζει σε δεύτερη μοίρα την υγεία μας, αποφασίζει την σύγκληση σύσκεψης με τους Προέδρους των σωματείων μελών του Ε.Κ.Ζ. και των προέδρων των σωματείων του Δημοσίου την Τρίτη 6 Οκτωβρίου , 20:30 το βράδυ στην αίθουσα του Ε.Κ.Ζ. (με τήρηση όλων των μέτρων προστασίας της υγείας) με θέμα:

« Η οργάνωση της πάλης των εργαζομένων απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική και η προστασία της υγείας και των δικαιωμάτων μας. Προετοιμασία συλλαλητηρίου 13 Οκτώβρη".

Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι η κυβερνητική πολιτική δεν ενισχύει ούτε την α’ βάθμια φροντίδα υγείας αφού τα κενά και οι μεγάλες ελλείψεις παραμένουν και αφήνουν τη ζωή των εργαζομένων ανοχύρωτη, ούτε παίρνει τα απαραίτητα μέτρα στα σχολεία ενώ αντιθέτως προσπαθεί να συκοφαντήσει τους αγώνες των μαθητών και ούτε προστατεύει τους χώρους δουλειάς αφού και εκεί πλέον τα μεροκάματα είναι ακόμα πιο χαμηλά, χειρότερη η ασφάλιση, μεγαλύτερη εντατικοποίηση και απλήρωτη δουλειά.

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση αντιδρούμε , οργανωνόμαστε , σχεδιάζουμε , παρεμβαίνουμε και διεκδικούμε.

Από τη Διοίκηση