Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΥΡΙΑΣ #ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ_Έως_17_2_23


Απ' τη Αίθουσα του ΕΚΖ

Μέσα σε λίγες ημέρες μετά το κάλεσμά μας για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς λαούς της Τουρκίας και Συρίας οι εργαζόμενοι και ο λαός της Ζακύνθου έδειξε άμεσα αντανακλαστικά και ανταπόκριση ώστε αυτά που συγκεντρώθηκαν (φωτο) να γεμίσει η αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

Σωματεία, Φορείς, Απλοί Άνθρωποι από το υστέρημά τους πρόσφεραν ο,τι μπορούσαν.
Κι όταν σε λίγες μέρες θα φτάσουν στα χέρια των ταξικών αδελφών μας, Τούρκων και Σύριων, τα γραπτά μηνύματα που τους στείλαμε μαζί με τα υπόλοιπα πράγματα, ο κάθε ένας από εμάς θα είναι ήσυχος, όπως μας είπε και μια συναδέλφισσα "όπως εκείνος που χει κάνει το καθήκον του".


Συνεχίζουμε από τις 10:00 έως τις 12:00 το πρωί και 19.00 έως 20.30 το απόγευμα από Δευτέρα 13/2 έως Παρασκευή 17/2/23 στο ισόγειο του Εργατ/κού Κέντρου.

Τα υλικά που χρειάζονται:
Κουβέρτες,
Γάλα σε σκόνη,
Πάνες ενηλίκων/μωρών,
Σερβιέτες,
Απορρυπαντικά ρούχων,
Οροί,
Γάζες,
Χανζαπλάστ,
Είδη ατομικής υγιεινής
Είδη ξηράς τροφής (μακαρόνια, ρύζι, γάλατα μακράς διαρκείας)

 STOP Στο Δολοφονικό Εμπάργκο 




Ο λαός της Συρίας χρειάζεται άμεση ανθρωπιστική βοήθεια, υλικά πρώτης ανάγκης, φάρμακα, κ.α. όμως ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ και η ελληνική κυβέρνηση που συντάσσεται μαζί τους, συνεχίζουν το δολοφονικό εμπάργκο ενάντια σε έναν ολόκληρο λαό, που δίνει μάχη για την επιβίωση με χιλιάδες νεκρούς από το σεισμό.

Απαιτούμε να αρθούν όλα τα εμπόδια στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στον λαό της Συρίας.

Να σταματήσει τώρα το Δολοφονικό Εμπάργκο!

Αλληλεγγύη στο λαό της Συρίας