Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κού Κέντρου Ζακύνθου καταγγέλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το όργιο καταστολής και συλλήψεων στα Γιάννενα.

Η σύλληψη 12 συναδέλφων μεταξύ αυτών και του προέδρου του Εργατ/κού Κέντρου, κατά παραγγελία της εργοδοσίας των MARKET  IN,  αποδεικνύει περίτρανα το ρόλο της κυβέρνησης  και τα συμφέροντα ποιών υπερασπίζεται.

Οι εργαζόμενοι στα  MARKET  IN  ζητούν το αυτονόητο, να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους και το δικαίωμα τους στην εργασία.

Στην απεργία, που κήρυξε το Εργατ/κό Κέντρο Ιωαννίνων για σήμερα, η Κυβέρνηση απάντησε δίνοντάς  μια γεύση για το πώς θέλει τους εργαζόμενους και τι προσπαθεί να νομοθετήσει: τρομοκρατία, συλλήψεις, ποινικοποίηση των εργατικών αγώνων,  χτύπημα στο δικαίωμα στην απεργία.

Το Εργατ/κό Κέντρο Ζακύνθου στέκεται αλληλέγγυο στον αγώνα των εργαζομένων των MARKET  IN, καταδικάζει την καταστολή και τις συλλήψεις και καλεί όλους τους εργαζόμενους του νησιού να δώσουν βροντερό παρών στην απεργία στις 14 Δεκέμβρη δηλώνοντας σε κυβέρνηση , εργοδοσία ότι δεν θα βάλουν τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα στο «γύψο».

 Από τη Διοίκηση