Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤ/ΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΙΒΟΥ ΑΓΕΖ (ΦΩΤΟΣ κ' ΒΙΝΤΕΟ)

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακη η   αθλητική εκδήλωση του ΕΚΖ σε συνεργασία με την ομάδα στίβου της ΑΓΕ Ζακύνθου  με συνθημα  

«ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ – ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ – ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ»
O πρόεδρος του ΕΚΖ Γιώργος Κωνσταντίνου  χαιρετίζοντας την εκδήλωση κάλεσε τους μαθητές να αγαπήσουν τον αθλητισμό, να είναι κομμάτι της ζωής τους μακριά απο  τις εξαρτήσεις ,των ναρκωτικών,του ίντερνετ. Τόνισε την ανάγκη  αθλητισμός να μην είναι πολυτέλεια για λίγους και να δημιουργηθούν κρατικές αθλητικές υποδομές για όλους.  
Έγινε βράβευση εκ μέρους του ΔΣ του ΕΚΖ στους Βυθούλκα Σπύρου για την προσφορά του στον στίβο, των πρωταθλητριών, Γαζέα Μάγδα, Μάρλη Μάρα και Θανάση Ανδρέα για τις επιτυχίες τους στο στίβο και των δυο αθλητών ΑΜΕΑ του στίβου Αριστοτέλη Μαρίνο και Σταύρου Παντή
Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά συμμετοχής στην εκδηλωση.
Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία  με την πολύ μεγάλη συμμετοχή (που έφτασαν τα 400 άτομα)  μαθητών όλων των τάξεων α'βαθμιας κβ' βάθμιας . 
Οι μαθητές διαγωνίστηκαν σε αγώνες ταχύτητας, άλμα εις μήκος και σφαιροβολία.
Την καρδιά όλων έκλεψε η προσπάθεια των μαθητών του ειδικού σχολείου που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. 
Τέλος όλοι έδωσαν την υπόσχεση ότι αυτή ήταν η αρχή κ θα συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια δίνοντας ακόμα πιο δυναμικό παρών στην επόμενη  συνδιοργάνωση .