Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΡΓΑΤ/ΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΙΒΟΥ ΑΓΕΖ

https://drive.google.com/file/d/1RxKDVJ61YZkQFlSzy8mVT73qZVN5tagn/view?usp=sharing

Το Εργατ/κό Κέντρο συνδιοργανώνει με την Ομάδα Στίβου της ΑΓΕΖ , την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου και ώρες 10:00 -12:30 στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου, αθλητική εκδήλωση, με σκοπό να αναδείξουμε στη Ζάκυνθο τη δουλειά που έχει γίνει με μεγάλη επιτυχία στην νεολαία μέσω των αγωνισμάτων του στίβου και με την προοπτική να γνωρίσουν και να ασχοληθούν περισσότεροι με τον αθλητισμό.



Θέμα της εκδήλωσης:

«ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ – ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ – ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ»

 Το Εργατ/κό Κέντρο Ζακύνθου βάζει ως προτεραιότητα το ζήτημα του μαζικού αθλητισμού τόσο για τους ίδιους τους εργαζόμενους που εκπροσωπεί μέσω των σωματείων όσο και για τα παιδιά τους και πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο αθλητισμός είναι δικαίωμα και όχι πολυτέλεια.


Η εκδήλωση θα περιέχει:
    • Βράβευση του Βυθούλκα Σπύρου για την προσφορά του στον στίβο, των πρωταθλητριών, Γαζέα Μάγδα, Μάρλη Μάρα και Θανάση Ανδρέα για τις επιτυχίες τους στο στίβο  και των δυο αθλητών ΑΜΕΑ του στίβου Αριστοτέλη Μαρίνο και  Σταύρου Παντή.

    • Επίδειξη αγωνισμάτων στίβου από τους αθλητές της ΑΓΕΖ, και αγωνίσματα  στίβου που θα μπορούν να συμμετάσχουν όσοι μαθητές επιθυμούν και συγκεκριμένα:

Σε αγώνες των  50μ. για παιδιά Α’ –Β’ και Γ’ Δημοτικού  60μ. - 600μ. – μήκος και σφαίρα για παιδιά
Δ’ –Ε’   ΣΤ’ Δημοτικού
Σε αγώνες των 80μ. -1.000μ. – μήκος και σφαίρα ηλικίες γυμνασίου.

Αγώνας 3.000 μ. σε ηλικίες από 16 ετών άνω.
50 μ. για τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου

  • Για τη συμμετοχή των ανήλικων μαθητών παρακαλούμε για υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής από τους γονείς.
Στο χώρο θα υπάρχει γιατρός και ασθενοφόρο. Κάνουμε επίσης γνωστό στους συμμετέχοντες ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για την υγεία του, ως εκ τούτου προβλήματα υγείας που καταστούν προβληματική ή αδύνατη τη συμμετοχή στα αγωνίσματα να υπολογιστούν σοβαρά από τον καθένα ξεχωριστά και να μην συμμετέχει.
    • Στο τέλος κάθε αγωνίσματος θα υπάρχει βράβευση με μετάλλια, με τη θέση που καταλαμβάνουν οι 3 πρώτοι.
    • Θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα σε όσους συμμετάσχουν.
Εγγραφές των συμμετεχόντων θα γίνονται από 26 έως και 30 Νοεμβρίου στο site του Εργατ/κού Κέντρου (ergatikozante.blogspot.gr), στα σχολεία, στην ομάδα στίβου της ΑΓΕΖ και θα υπάρχει γραμματειακή υποστήριξη στο στάδιο πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

Πρόγραμμα εκδήλωσης
    • Ώρα προσέλευσης: 09:00 
    • Τελετή  έναρξης: 10:00
    • Ώρα έναρξης αγωνισμάτων: 10:30.


Από τη Διοίκηση

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΒΟΥ ΕΔΩ