Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΚΖ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ. (Φώτος και Βίντεο)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κού Κέντρου Ζακύνθου χαιρετίζει όλους όσους συμμετείχαν στο σημερινό συλλαλητήριο για την άμεση λειτουργία της Μ.Ε.Θ. και της παιδιατρικής.






H συγκέντρωση έδωσε ένα μήνυμα σε όλους τους υπεύθυνους αυτής της κατάστασης ότι δεν θα σταματήσουμε αν δεν λυθεί οριστικά το θέμα με το Νοσοκομείο ώστε ο ζακυνθινός λαός , οι μετανάστες που κατοικούν στο νησί μας, οι τουρίστες που επισκέπτονται το νησί μας να έχουν ιατρική περίθαλψη από το μοναδικό Νοσοκομείο του νησιού το οποίο θα λειτουργεί όπως πρέπει .





      Μετά την κεντρική ομιλία από τον Πρόεδρο του Εργατ/κού Κέντρου, Γ. Κωνσταντίνου, χαιρέτησαν οι εκπρόσωποι των Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης , ΕΛΜΕΖ, Νοσοκομειακών Γιατρών,Εργαζομένων Νοσοκομείου, Συνταξιούχων ΙΚΑ Ζακύνθου, Σωματείο Χρηματοπιστωτικού.

Στο συλλαλητήριο, που ακολούθησε στους δρόμους της πόλης,δόθηκε το στίγμα για τις διεκδικήσεις μας , με συνθήματα όπως“ Δώστε λεφτά για την Υγεία και όχι για του ΝΑΤΟ τα σφαγεία” - “ Τσίπρα- Κουλη ακούστε το καλά εμείς δεν θα πεθάνουμε ξανά σαν τα σκυλιά” και “ Αγώνας παντού – ξεσηκωμός για να μη πεθάνει ο λαός”.

Το Δ.Σ. του Εργατ/κού Κέντρου Ζακύνθου, τέλος, καλεί στη σύσκεψη την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στις 18:00 το απόγευμα στην αίθουσα του Εργατ/κού Κέντρου.


ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.

















Από τη Διοίκηση