Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

#ΝΤΡΟΠΗ Συνέλαβαν την Ι. Κολοβού & τον αμεα Γιό της -Κτύπησαν τους Διαδηλωτές που Συμπαραστάθηκαν #ΑΙΣΧΟΣ #Πλειστηριασμοί (video)

Ντροπή και αίσχος!

Δεκάδες πάνοπλοι αστυνομικοί επιστρατεύτηκαν για να βγάλουν από το σπίτι της τη χαμηλοσυνταξιούχο Ιωάννα Κολοβού, όπως φαίνεται στο video του 902.gr.


«Φυσούνα, φυσούνα» φωνάζουν οι αστυνομικοί και ρίχνουν χημικά απέναντι στους διαδηλωτές, ενώ στην κυριολεξία τραβολογούν την Ι. Κολοβού και τον γιο της για να τους συλλάβουν.



ΖΩΓΡΑΦΟΥ
Επίθεση με χημικά και κρότου λάμψης έξω από το ΑΤ - Η κινητοποίηση συνεχίζεται στην Ευελπίδων 


Με χημικά και κρότου λάμψης επιτέθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις στους διαδηλωτές, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου.
Η επίθεση έγινε την ώρα που πάνοπλοι αστυνομικοί μετέφεραν την Ιωάννα Κολοβού στα δικαστήρια.

Μαζί με την Ιωάννα Κολοβού, συνελήφθη ο γιος της, ο οποίος είναι ΑμεΑ! 
Η απανθρωπιά του αστικού κράτους και των κορακιών στο... μεγαλείο της.



ΕΞΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΚΟΛΟΒΟΥ
Συγκέντρωση τώρα στην Ευελπίδων - Νέα κινητοποίηση στις 6.30 μ.μ. στην Αβύδου 14614:31

Οι εξώσεις από λαϊκές- εργατικές κατοικίες δεν θα περάσουν! Θα πάρουν οργανωμένη και μαζική απάντηση.
Δεκάδες πάνοπλοι αστυνομικοί μαζί με όχημα της πυροσβεστικής, προχώρησαν στην έξωση και στη σύλληψη της Ιωάννας Κολοβού και του γιού της, από το σπίτι τους στου Ζωγράφου. Επιτέθηκαν στους συγκεντρωμένους με χημικά, γκλόμπ και ασπίδες. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που η κυβέρνηση εφαρμόζει το σύστημα της βίαιης έξωσης και της σύλληψης φτωχών ανθρώπων που έχασαν τα σπίτια τους μετά από χίλια βάσανα.

Οι λαϊκές οικογένειες έρχονται κάθε μέρα αντιμέτωπες με μια βαθιά αντιλαϊκή πολιτική και ένα κράτος πλήρως εχθρικό με τις ανάγκες τους. Στενάζουν από την ακρίβεια, τους φόρους, τους χαμηλούς μισθούς και τις συντάξεις, τις συνθήκες ζωής που την καταντούν αβίωτη. Βλέπουν μπροστά τους ένα κράτος εχθρικό και πανέτοιμο να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των λίγων, των κορακιών των funds, όλων όσων έχουν χορτάσει από κέρδη.

Η εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, ως συνέχεια των νόμων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, να πετά έξω από τα σπίτια τους με απάνθρωπο τρόπο φτωχούς λαϊκούς ανθρώπους και να τους οδηγεί στα δικαστήρια ως κοινούς εγκληματίες πρέπει να πάρει μαζική, λαϊκή απάντηση. Δεν θα τους περάσει!

Το ΠΑΜΕ θα συνεχίσει να στηρίζει τον αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις των εργατικών και λαϊκών οικογενειών. Τώρα πρέπει να οργανωθεί ακόμα πιο αποφασιστικά η πάλη και η αλληλεγγύη σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε κλάδο, σε κάθε γειτονιά. Γιατί τα σπίτια του λαού τα σώζει μόνο ο λαός.
Τετάρτη 24/01/2024 - 22:01
ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΛΟΒΟΥ

«Με συνέλαβαν για διατάραξη οικιακής ειρήνης μέσα στο πατρογονικό μου σπίτι» ! 

Τη βία που υπέστη η ίδια και ο ανάπηρος γιος της, περιέγραψε στη συγκέντρωση που έγινε το απόγευμα, στου Ζωγράφου, η χαμηλοσυνταξιούχος Ιωάννα Κολοβού, όταν στο σπίτι το πρωί, εισέβαλε ολόκληρη ομάδα αστυνομικών και τους συνέλαβε για «διατάραξη οικιακής ειρήνης» (!) μέσα στο πατρογονικό της σπίτι.

Ο κόσμος εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στον αγώνα της αλλά και στις πρακτικές της κυβέρνησης των κορακιών funds που πετάει στον δρόμο λαϊκές οικογένειες φώναζε συνθήματα όπως: «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει».

«Θα είμαι όρθια και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω πίσω», διαβεβαίωσε επαναλαμβάνοντας πως θα συνεχίσει να δίνει το παρών στον αγώνα για την προστασία της πρώτης κατοικίας.























Βροντοφωνάζουμε 

Κάτω τα χέρια από τα Σπίτια του Λαού..

Όχι στους Πλειστηριασμούς..

Τα σπίτια του Λαού τα σώζει ο Λαός..