Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Το Εργατ/κου κέντρου Ζακύνθου πραγματοποιησε συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας, ενάντια στο νομοσχέδιο λαιμητόμος για την κοινωνική ασφάλιση.

Το Εργατ/κου κέντρου Ζακύνθου πραγματοποιησε συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας,ενάντια στο νομοσχέδιο λαιμητόμος για την κοινωνική ασφάλιση. Την κεντρική ομιλία έκανε ο συνάδελφος και πρόεδρος του συνδικάτου επισιτισμού τουρισμού Ζακύνθου, Θοδωρής Σαρακίνης.



 Η Κοινωνική Ασφάλιση αφορά τη ζωή μας! Αφορά κατακτήσεις που κέρδισε η τάξη μας ύστερα από σκληρούς, ταξικούς, ανυποχώρητους αγώνες. Παροχές που επεκτείνονται από τη γέννηση του παιδιού έως τα βαθιά γεράματα, την αξιοπρέπεια έως το τέλος της ζωής του εργαζόμενο

 Το χτύπημα των ασφαλιστικών δικαιωμάτων, η νέα σφαγή στις συντάξεις είναι ένας ακόμα δρόμος για να εξασφαλίσουν και να πολλαπλασιάσουν την κερδοφορία τους. Μαζί με το ασφαλιστικό και νέοι δυσβάσταχτοι φόροι για όποιον έχει σταθερή δουλειά με δικαιώματα και καλύτερο μισθό από τον κατώτερο. Καμιά συναίνεση στη συνέχιση της σφαγής των δικαιωμάτων μας!  

Κανένας συμβιβασμός με τη φτώχεια, τη μίζερη ζωή! 

Τα μέτρα που φέρνουν πρέπει να συναντήσουν τοίχο από τους εργαζόμενους, να απαντήσουν στη νέα προσπάθεια τρομοκράτησης του εργαζόμενου λαού με παλιά και νέα διλήμματα για την ΕΕ, με εκβιασμούς για την πολιτική αστάθεια, σε συνθήκες που κορυφώνεται η εργοδοτική τρομοκρατία σε κάθε κλάδο.


ΌΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΏΝΑ!


 Ο νόμος λαιμητόμος να μην περάσει στη Βουλή!