Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Ντροπή τους


 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κού Κέντρου Ζακύνθου καταγγέλλει την  Δημοτική Αρχή του νησιού,  που αντί να βρίσκει λύση για τα σκουπίδια με ορθολογική και ασφαλή αποκομιδή των απορριμάτων και λειτουργία των όποιων εγκαταστάσεων διαχείρισης από τις υπηρεσίες του δήμου, με διεκδίκηση και εξασφάλιση κρατικής χρηματοδότησης για σύγχρονο εξοπλισμό, υποδομές, προσωπικό με μόνιμες και σταθερές σχέσεις εργασίας , βάζει το λαό να πληρώνει κι από πάνω!

 Η τραγική κατάσταση με τα σκουπίδια ήθελε και το.. «κερασάκι στην τούρτα» και γι’ αυτό στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει την Δευτέρα 28 Νοέμβρη μπαίνει ως θέμα η αύξηση τελών καθαριότητας!!

Όλο το προηγούμενο διάστημα τόσο το Εργατ/κό Κέντρο όσο και τα σωματεία του ,είχαν τονίσει ότι το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμάτων δεν επιλύεται όσο η εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική αλλά και οι χειρισμοί της δημοτικής αρχής κινούνται στην κατεύθυνση όχι της επίλυσης αλλά της διαιώνισης του προβλήματος, αφού σκοπός είναι η διαχείριση των απορριμάτων να περάσει σε ιδιώτες εν τέλει έχοντας προηγουμένως απομυζήσει και ότι μπορούν από το λαό με εξοντωτικά τέλη.

Κανείς να μην επιτρέψει και αυτή την εξέλιξη.
Όλοι στο πόδι. Φτάνει πιά!

Ø   ΑΜΕΣΗ  ΛΥΣΗ  ΤΩΡΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Ø  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΝΑΠΟΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ

          Καλούμε όλους τους φορείς , τα σωματεία στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, το λαό της Ζακύνθου στην κινητοποίηση το 

Σάββατο 26 Νοέμβρη στις 11:00 το πρωί

στην πλατεία Σολωμού, κατά τη διάρκεια της έκτακτης σύσκεψης που θα γίνει στο Δήμο για τα απορρίματα.
Από τη Διοίκηση