Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ



Το ΔΣ του ΕΚΖ ομόφωνα αποφάσισε, να απαιτήσουμε από το Δημοτικό Συμβούλιο να παρθεί απόφαση για την απαλλαγή των τελών καθαριότητας για τους εργαζόμενους, ανέργους, λαϊκά στρώματα της πόλης και της υπαίθρου για όσο διάστημα είναι τα σκουπίδια στους δρόμους (μέχρι στιγμής είναι 6 μήνες).


 Ταυτόχρονα την απόφαση του ΕΚΖ θα την προτείνουμε και στους υπόλοιπους συλλόγους και επιστημονικούς φορείς που συντονιζόμαστε, όπως Εμπορικός σύλλογος, Ομοσπονδία ΕΒΕ, σύλλογοι Λογιστών, Φαρμακοποιών, Δικηγορικός σύλλογος, Ενωση Γονέων, σωματεία Δημοσίου για από κοινού συντονισμό και δράση.

Η απόφαση αυτή είναι δίκαιη και σωστή, τα τέλη είναι ανταποδοτικά και θα την διεκδικήσουμε.

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ – ΔΗΜΟΣ 

Ταυτόχρονα, Καλούμε όλα τα συνδικάτα, σωματεία, φορείς, τους εργαζόμενους, τους μαθητές, την νεολαία, το λαό, να συμβάλλουν στις εκδηλώσεις και να στηρίξουν τις πρωτοβουλίες του ΕΚΖ, για την πρωτομαγιά. «Εργατική Πρωτομαγιά 2017 Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά».

Για την 1η Μάη οργανώνουμε τριήμερο δράσης Σαββάτο 29 Απρίλη 11.30πμ στο Cine Foskolos προβολή αντιπολεμικής ταινίας Κυριακή 30 Απρίλη 11.00 πμ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά. 

Δευτέρα 1η Μάη συγκέντρωση στο παλιό Εργατικό Κέντρο ώρα 10πμ με συναυλία.

Από τη Διοίκηση