Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Επαφές της αντιπροσωπείας του ΠΑΜΕ με συνδικάτα και εργαζόμενους στη Γαλλία (ΦΩΤΟ) | 902.gr



Στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου της Μασσαλίας απεύθυνε χαιρετισμό η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, που βρίσκεται στη Γαλλία, εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη του ταξικού κινήματος της Ελλάδας ενάντια στα αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης Μακρόν. Χτες, η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ πραγματοποίησε περιοδείες σε χώρους δουλειάς και είχε συναντήσεις με συνδικάτα της Γαλλίας. 



Συγκεκριμένα, η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, με επικεφαλής τον Αλέκο Περράκη, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας, που βρίσκεται στη Μασσαλία, είχε συναντήσεις με το Συνδικάτο των Λιμενεργατών, με εργαζόμενους του Νότιου Τομέα Μασσαλίας καθώς και με το συνδικάτο των εργαζομένων στο εργοστάσιο παραγωγής υδροηλεκτρικής ενέργειας.

Στο επίκεντρο των συναντήσεων βρέθηκε η κοινή επίθεση του κεφαλαίου στα εργατικά δικαιώματα, η κατάσταση του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος, αλλά και η προετοιμασία της σημερινής απεργίας ενάντια στα μέτρα Μακρόν.

Σήμερα το πρωί η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ χαιρέτισε στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου της Μασσαλίας και συμμετείχε στην πορεία που ακολούθησε.