Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου Τίμησε την Εργατική Πρωτομαγιά (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συμβολική εκδήλωση του Εργατ/κού Κέντρου, των σωματείων και γιατρών του Νοσοκομείου  με τήρηση όλων των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας κρατώντας τις αποστάσεις , με μάσκες και γάντια σύμφωνα με τις υποδείξεις των επιστημόνων.


Με τη συγκέντρωση στάλθηκε μήνυμα ότι δεν θα δεχθούμε να πληρώσει πάλι την κρίση η εργατική τάξη και θα οργανώσουμε αποφασιστικά το επόμενο διάστημα την διεκδίκηση των εργαζομένων να μην περάσουν οι μειώσεις μισθών και οι απολύσεις.
 Ιδιαίτερη μνεία έγινε στην ομιλία του Προέδρου του Εργατ/κού Κέντρου, Γιώργου Κωνσταντίνου για τους εποχικούς εργαζόμενους στον τουρισμό και το πλαίσιο διεκδίκησης  που το Εργατ/κό Κέντρο και το Σωματείο Ξεν/λων θα διεκδικήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα.
 Ταυτόχρονα  θα  συνεχίσουμε τις δράσεις για πρόσληψη γιατρών στο Νοσοκομείο Ζακύνθου και στελέχωση όλων των κλινικών όπως πνευμονολογική – καρδιολογική κ.α.
Η εκδήλωση έκλεισε με την Διεθνή που τραγουδήθηκε από όλους τους συγκεντρωμένους και είναι το τραγούδι που ενώνει τους εργαζόμενους σε όλες τις χώρες του κόσμου. 
Από τη Διοίκηση