Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩN (τρομάρα τους!!!) ΖΑΚΥΝΘΟΥ

 



Τα Λαϊκά Φροντιστήρια κλείνουν πάνω από 10 χρόνια λειτουργίας, με δεκάδες εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων να αφιερώνουν ώρες από τον ελεύθερο τους χρόνο αφιλοκερδώς και εκατοντάδες μαθητές, που οι γονείς τους, από την εποχή των μνημονίων έως σήμερα , βρήκαν ένα στήριγμα στα φροντιστήρια του Εργατ/κού Κέντρου και της ΕΛΜΕΖ, που η ακρίβεια και οι χαμηλοί μισθοί σπάνε κόκαλα.

Η ΔΑΚΕ Εκπαιδευτικών (τρομάρα τους!!!) Ζακύνθου, προέβη σε μια άθλια και ελεεινή ανακοίνωση. 
Αυτοί οι κατ’ όνομα εκπαιδευτικοί δεν είδαν κενά στα σχολεία , δεν έχουν δει αίθουσες προκάτ, κτιριακά προβλήματα , δεν έχουν δει καμία έλλειψη υποδομών σε σχολεία , δεν γνωρίζουν ότι οι γονείς των μαθητών τους δεν τα βγάζουν πέρα μέσα σε όλη αυτή τη λαίλαπα που η κυβέρνηση της ΝΔ μας έχει φέρει. 
Το μόνο που είδαν και κατήγγειλαν ήταν οι συνάδελφοι τους εκπαιδευτικοί που αφιερώνουν το χρόνο τους σε αυτά τα φροντιστήρια και βοηθούν τους μαθητές μέσα από αυτά .

Η Διοίκηση του Εργατ/κού Κέντρου είναι πολύ περήφανη για τη λειτουργία όλων αυτών των χρόνων των λαϊκών φροντιστηρίων .

Είμαστε πολύ περήφανοι μαζί με τους εκπαιδευτικούς
για τα δεκάδες παιδιά που πέρασαν από τα λαϊκά φροντιστήρια στο πανεπιστήμιο , για τα δεκάδες παιδιά που βελτίωσαν την απόδοσή τους στα μαθήματα , για τα δεκάδες παιδιά που αισθάνθηκαν και κατάλαβαν την σημαντική έννοια της αλληλεγγύης.

Θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατοί , ακόμα πιο αποφασισμένοι!!!

Από τη Διοίκηση