Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

#ΕΚΖ #ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ Α΄ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 12/12 ΤΡΙΤΗ 10:00 #ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ


Οι πλειστηριασμοί και οι εξώσεις δεν έχουν τέλος. Άλλος ένας πλειστηριασμός υπάρχει σε εξέλιξη στο νησί μας.

Την Τετάρτη 20 Δεκέμβρη έχει προγραμματιστεί να βγει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό, μέσω συμβολαιογραφείου στη Ζάκυνθο, από την Εθνική Τράπεζα η Α’ κατοικία πολύτεκνης οικογένειας στη Ζάκυνθο .

Άλλος ένας πλειστηριασμός που έρχεται στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η λαϊκή οικογένεια λόγω των δυσβάστακτων αντιλαϊκών πολιτικών που εφάρμοσαν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις και που γονατίζουν τους εργαζόμενους μην μπορώντας να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας , πολλώ μάλλον στην κάλυψη δόσεων των δανείων.

Το Εργατ/κό Κέντρο Ζακύνθου, στέκεται στο πλευρό της οικογένειας που κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της και όλων των λαϊκών στρωμάτων που βλέπουν την περιουσία τους, που με ιδρώτα και αίμα έκτισαν, να κινδυνεύει από τα "κοράκια" των τραπεζών, των ντόπιων και ξένων fund.

Για να γίνει πράξη το σύνθημα "κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη", χρειάζεται το κάθε σωματείο, η κάθε γειτονιά να γίνουν κάστρα του αγώνα για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας, για την αντίσταση στην άλωση των γειτονιών από τα επιχειρηματικά συμφέροντα. Έχουμε τη δύναμη. Μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Απαιτούμε:

Να σταματήσει τώρα ο πλειστηριασμός!

Καθολική προστασία της λαϊκής στέγης.

Ευνοϊκές ρυθμίσεις χωρίς προκαταβολές,

Διαγραφή τόκων και επιτοκίων,

Κούρεμα κεφαλαίου.

Δόσεις με βάση τις δυνατότητες των οφειλετών

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ - ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ , ΑΓΡΟΤΕΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ
 12 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 10:00 π.μ. 
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΣΩΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ!

Από τη Διοίκηση