Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                     ΑΙΣΧΟΣ!
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιτέθηκε χθες στους πατεράδες και στις μανάδες μας που διεκδικούσαν αξιοπρεπή ζωή, δικαίωμα στη σύνταξη που είναι και διεκδίκηση του εργατικού κινήματος. Όπως οι προηγούμενες κυβερνήσεις έτσι και αυτοί προσπαθούν να τρομοκρατήσουν το λαό να μην σηκώσει κεφάλι να μην παλέψει για αυτά που του πετσοκόβουν κάθε μέρα.
Το Δ.Σ. του ΕΚΖ κάνει αγώνα οργάνωσης και συσπείρωσης των σωματείων να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ κλαδικές Συμβάσεις Εργασίας, δουλειά με δικαιώματα και για τους απόμαχους της δουλειάς συντάξεις και αξιοπρέπεια.
Οι συνταξιούχοι στη Ζάκυνθο να οργανωθούν στο σωματείο τους και να μπουν μπροστάρηδες σε αυτό τον τίμιο αγώνα. Καλούμε τους συνταξιούχους να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες του σωματείου Συνταξιούχων  στις εκλογές  που θα πραγματοποιηθούν από τις 12 έως 16 Οκτωβρίου 2016 και να προτωστατήσουμε ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζι στον αγώνα για να διεκδικήσουμε αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, αναπλήρωση των απωλειών μας που για εμάς δεν είναι «περασμένα-ξεχασμένα», να απαντήσουμε αγωνιστικά στο νέο κύμα επίθεσης που προετοιμάζουν κυβέρνηση-ΕΕ-κουαρτέτο-επιχειρηματικοί όμιλοι!
Οι συνταξιούχοι χθες στο μέγαρο Μαξίμου απόδειξαν σε όλους ότι μπορεί να είναι απόμαχοι της δουλειάς αλλά όχι του αγώνα.


Από τη Διοίκηση