Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Στο πλευρό του Κώστα Πελετίδη το Εργατ/κό Κέντρο Ζακύνθου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Κ.Ζ. εκφράζει, την συμπαράσταση του στον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, για την δίωξη που ασκείται εναντίον του και δικάζεται στα δικαστήρια της Πάτρας στις 13 Φλεβάρη.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, θα βρεθεί στο ειδώλιο του δικαστηρίου κατηγορούμενος για «παράβαση καθήκοντος» επειδή - κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας - το 2015 ενόψει των βουλευτικών εκλογών, δεν διευκόλυνε τη δράση της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής.



Τον δήμαρχο έχει μηνύσει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μ. Αρβανίτης.
Επιπλέον, ο Δήμαρχος Πατρέων κατηγορείται επειδή δεν έδωσε στους χρυσαυγίτες στοιχεία σχετικά με το πόσα παιδιά μεταναστών φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του δήμου, μετά από Ερώτηση που είχαν καταθέσει τα φασιστοειδή στη Βουλή.


Οι ευθύνες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ γι' αυτήν την εξέλιξη είναι τεράστιες, δεδομένου μάλιστα ότι η συγκεκριμένη δίωξη είχε -κατά κάποιο τρόπο- προαναγγελθεί από τον ίδιο τον πρώην υπουργό Εσωτερικών και νυν πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, το καλοκαίρι του 2015.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, να σταθούν στο πλευρό του αγωνιστή δημάρχου Πάτρας. Να καταδικάσουμε με αυτόν τον τρόπο την εγκληματική φασιστική οργάνωση της Χ.Α.

Να αποσυρθεί τώρα από την κυβέρνηση η δικαστική δίωξη του αγωνιστή δημάρχου Πάτρας Κώστα Πελετίδη.

Από τη Διοίκηση