Σάββατο, 14 Απριλίου 2018

Ο πόλεμος τους είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος, αυτού της πολιτικής για τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών.Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κού Κέντρου Ζακύνθου καταγγέλλει απερίφραστα την επίθεση στην Συρία από ΗΠΑ, Μ. Βρετανία και Γαλλία, με τη στήριξη και την ανοχή των άλλων κρατών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.Ο πόλεμος τους είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος, αυτού της πολιτικής για τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών.

Δεν κρύβονται επίσης και οι ευθύνες της κυβέρνησης που παραχωρεί γη και ύδωρ στους Αμερικανούς εμπλέκοντας πιο βαθιά τη χώρα έχοντας τη μετατρέψει σε νατοϊκό ορμητήριο και πάρα τούς ισχυρισμούς για προστασία της χώρας μας αποδεικνύεται ότι ΝΑΤΟ – Ε.Ε. δεν ενδιαφέρονται για τους λαούς , ούτε για τα κυριαρχικά δικαιώματα παρά μόνο για να προωθούν τα συμφέροντα τους.

Σε αυτή την εξέλιξη ο λαός ,οι εργαζόμενοι της Ζακύνθου να πάρουν θέση καταδικάζοντας τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, αντίθετα να δυναμώσουν τον αγώνα τους για:

να κλείσει η βάση της Σούδας κι όλες οι ξένες βάσεις στην Ελλάδα,

να επιστρέψουν οι Έλληνες στρατιώτες από αποστολές εκτός συνόρων,

την αποδέσμευση της χώρας μας απ’ το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Τέλος καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στις αντιιμπεριαλιστικές συγκεντρώσεις,καταδικάζοντας την επίθεση στη Συρία.Από τη Διοίκηση