Σάββατο 14 Απριλίου 2018

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΝΟΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας καταγγέλλει την ιμπεριαλιστική πολεμική επέμβαση στη Συρία από τις ΗΠΑ - Βρετανια και Γαλλία, με την υποστήριξη ΝΑΤΟ και Ε.Ε.



Ένας πόλεμος που γίνεται με προσχήματα ενώ ο πραγματικός λόγος είναι ο ίδιος που γεννά τους πολέμους. Η βαρβαρότητα του συστήματος που σφαγιάζει τους λαούς για “τ’ αφέντη το φαΐ” δηλαδή για τον έλεγχο των αγορών.


Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ με τη στάση της εξυπηρετεί τα σχέδια των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ ,άλλωστε έχει παραχωρήσει στεριά και θάλασσα για να διευκολύνονται τα σχέδια και τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών.


Κανείς δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου μας σε ξεσηκωμό ενάντια στο νέο έγκλημα.


Τώρα χρειάζεται να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, για να κλείσει η βάση της Σούδας και όλες οι ξένες βάσεις στην Ελλάδα, για να επιστρέψουν οι Έλληνες στρατιώτες από αποστολές εκτός συνόρων, για την αποδέσμευση της χώρας μας απ' το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.



Τέλος καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στις αντιιμπεριαλιστικές συγκεντρώσεις, καταδικάζοντας την επίθεση στη Συρία.





Από τη Διοίκηση