Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

#ΕΚΖ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΕΔΑΦΗ

 



ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΗΠΑ - ΕΕ!

ΝΑ ΜΗΝ ΛΥΣΕΙ ΚΑΒΟΥΣ Η ΦΡΕΓΑΤΑ ΥΔΡΑ!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΕΔΑΦΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κού Κέντρου Ζακύνθου καταγγέλλει την απόφαση της κυβέρνησης για την αποστολή της ελληνικής φρεγάτας ΥΔΡΑ στην Ερυθρά Θάλασσα.

Η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης απογειώνει την εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο. Η αποστολή της φρεγάτας σε εμπόλεμη ζώνη, στην Ερυθρά Θάλασσα είναι επικίνδυνη εξέλιξη και όχι η μόνη μετά την εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο της Ουκρανίας, τη στήριξη του κράτους – δολοφόνου του Ισραήλ στη σφαγή του παλαιστινιακού λαού.

Αποτελεί πρόκληση για τον λαό η αξίωση τους να εμπλακεί η χώρα στους επικίνδυνους σχεδιασμούς ΗΠΑ- ΕΕ στην περιοχή για τα δικά στους συμφέροντα.

Δεν θα ανεχτούμε να παίζουν με τις ζωές τις δικές μας και των παιδιών μας. Οι φαντάροι, οι Έλληνες αξιωματικοί και υπαξιωματικοί είναι του λαού παιδιά, έξω από τα σύνορα δεν έχουνε δουλειά.

Στην προσπάθεια της κυβέρνησης για αποστολή φρεγάτας για την υπεράσπιση των εφοπλιστικών κερδών η απάντηση μας είναι ΟΧΙ!

Καλούμε τα σωματεία μέλη μας, τους εργαζόμενους, τους φοιτητές, τους μαθητές, τους συνταξιούχους να είναι σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα από μέρα σε μέρα για άμεση κινητοποίηση.

Ζάκυνθος 14/02/2024
Από τη Διοίκηση