Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

#ΠΑΜΕ_ΘΕΑΤΡΟ: 18.7 #ΑΥΡΙΑΚΟ→«ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ Ο ΓΑΜΟΣ» #ΕΚΖ #ΕΛΕΥΘΕΡΗ_ΕΙΣΟΔΟΣ


ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ 

«ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ Ο ΓΑΜΟΣ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κού Κέντρου Ζακύνθου, πάντα αρωγός στον πολιτισμό, οργανώνει και σας καλεί την Τρίτη 18 Ιουλίου και ώρα 21:30 στην παράσταση : 
« Του Κουτρούλη ο Γάμος» ,του Αλέξανδρου Ρίζου Ραγκαβή.

Η παράσταση ανεβαίνει από το Άρμα Θέσπιδος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας το οποίο για ογδόη χρονιά συνεχίζει την πολιτιστική του διαδρομή στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοδυτικής Ελλάδας.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ο πάμπλουτος άλλα ταπεινής καταγωγής Εμμανουήλ Κουτρούλης, ράφτης από την Σύρα, καταφθάνει στην Αθήνα συνοδευόμενος από τον υπηρέτη του Στροβίλη, αποφασισμένος να ζητήσει σε γάμο την πανέμορφη, φιλόδοξη και κατά πολύ νεότερή του Ανθούσα. 
Η Ανθούσα που έχει, κρυφά από τον πατέρα της δεσμό με τον νεαρό κομψευόμενο Ξανθούλη, θέλοντας να αποφύγει αυτό τον αταίριαστο γάμο θέτει έναν όρο που είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί. Θα παντρευτεί τον Κουτρούλη, μόνο αν αφήσει τη ραπτική και γίνει Υπουργός… 
Ο ανταγωνισμός των τότε Μεγάλων Δυνάμεων, η προθυμία συναλλαγής ορισμένων εκδοτών, η ευκολία με την οποία διάφοροι τοπικοί κομματάρχες, αλλάζουν στρατόπεδο, η ματαιοδοξία κάποιων καλλιτεχνών που σπεύδουν να υμνήσουν το νέο αστέρι της πολιτικής, οι εκβιασμοί, τα σκάνδαλα και φυσικά η ευπιστία του μέσου νεοέλληνα ψηφοφόρου, θα κάνουν το θαύμα τους …

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Βασίλης Κόκκαλης, Αφροδίτη Βραχοπούλου, Αλέξανδρος Τσίτσος, Βασίλης Τσόρλαλης, Θάνος Δημόπουλος.

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ την ΤΡΙΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 21:15

ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΥΡΙΑΚΟΣ

ΚΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Από τη Διοίκηση