Τρίτη 2 Απριλίου 2024

EKZ: ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ε.Α.Σ.Ζ.


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ε.Α.Σ.Ζ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κού Κέντρου Ζακύνθου στεκόμαστε αλληλέγγυοι στην απεργία, που κήρυξε το Σωματείο εργαζομένων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ζακύνθου, για την διεκδίκηση των δεδουλευμένων τους.

Αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Εργατ/κού Κέντρου βρέθηκε στην κινητοποίηση των εργαζομένων μεταφέροντας τη στήριξή μας και είμαστε έμπρακτα στο πλάι τους για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Οι συνάδελφοι ζητούν το αυτονόητο δικαίωμά τους στην αξιοπρεπή εργασία, παλεύουν για την επιβίωση τους κυριολεκτικά αφού τους οφείλονται 15 μισθοί!.

Απαιτούμε:

  • Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους .

Καλούμε τους εργαζόμενους του νησιού , τα σωματεία να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών οι οποίοι δίνουν έναν δίκαιο αγώνα για την καταβολή των δεδουλευμένων τους .

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην απεργία της 17 Απρίλη και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10 το πρωί στην πλατεία Αγίου Μάρκου διεκδικώντας αυξήσεις στους μισθούς, μέτρα πραγματικής ανακούφισης που θα προστατεύουν το εργατικό- λαϊκό εισόδημα.

Από τη Διοίκηση