Κυριακή 7 Απριλίου 2024

#ΚΑΛΕΣΜΑ_ΕΚΖ ΓΙΑ «ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΝΕΦΟ» 12-14 ΑΠΡΙΛΗ #ΝΕΟ_ΔΗΜΟΤΙΚΟ_ΘΕΑΤΡΟ

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

« ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΝΕΦΟ »

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κού Κέντρου Ζακύνθου, πάντα αρωγός στον πολιτισμό, σας καλεί να παρακολουθήσουμε την παράσταση : «ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΝΕΦΟ» του Ναζίμ Χικμέτ, σε θεατρική διασκευή της Ελένης Ζαφειρίου.

Η παράσταση ανεβαίνει από το « Θεατρο Τση Ζακυνθος – Επαγγελματική Σκηνή» από 12 έως 14 Απριλίου στο Νέο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου.

Το Εργατικό Κέντρο και τα σωματεία – μέλη του θέλοντας να δώσουμε τη δυνατότητα στους εργαζόμενους – μέλη των σωματείων, να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν τους καλούμε να απευθυνθούν στο Ε.Κ.Ζ. και στα σωματεία τους ώστε να παραλαμβάνουν σχετικό σφραγισμένο αποδεικτικό για να λάβουν έκπτωση για το εισιτήριο του θεάτρου, (τιμή για τα μέλη των σωματείων 5€ ).

Το «Ερωτευμένο Σύννεφο»*  είναι ένα έργο που το περιεχόμενο του δίνει τροφή για σκέψη και προβληματισμό .

Ένα έργο που μπορεί να εμπνεύσει δύναμη και πίστη για ένα καλύτερο αύριο.


Από τη Διοίκηση


*Το “ερωτευμένο σύννεφο” χαράζει το ταξίδι του στον ουρανό και μαζί με τους φίλους του, την Αϊσέ, το περιστέρι, τον λαγό, τον άνεμο, το άλογο, κατατροπώνουν τον άπληστο και κακό Καρά Σεϊφί, μαθαίνοντάς μας τι σημαίνει η αγάπη, η φιλία, το θάρρος και ο αγώνας για το δίκιο.
Στην παράσταση συμμετέχουν οι επαγγελματίες ηθοποιοί και χορευτές: Γωγώ Γκιβέτση, Κώστας Καποδίστριας, Γιοβάννα Καποδίστρια, Μάρω Μουζάκη, Ιωάννα Φραγκούλη. Οι μουσικές είναι σε σύνθεση Βασίλη Σταμάτη, οι χορογραφίες της Γωγώς Γκιβέτση, τα σκηνικά του Διονύση Καλαμαρά και τα κοστούμια της Μαρίας Πουλιέζου.
Τοποθεσία: Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου (Λομβάρδου 48)
Ημέρες και ώρες:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στις 21:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στις 21:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στις 19.30