Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

ΤΟ Δ.Σ. ΤΩΝ ΞΕΝ/ΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

 


Το Δ.Σ του σωματείου μας καταγγέλλει την απαράδεκτη ενέργεια του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου να καλέσει σε απολογία τους Διευθυντές των σχολείων που τελούσαν υπό κατάληψη τον Οκτώβριο και  της κυβέρνησης που μέσω των μηχανισμών καταστολής  για ακόμη μια φορά προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους αγρότες  και τα  στελέχη του Αγροτικού Συλλόγου Ζακύνθου και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες που θυμίζουν πρακτικές παρελθόντος.

Την ώρα που οι μαθητές διαμαρτύρονται που η σχολική χρονιά ξεκίνησε με κενά και σοβαρές ελλείψεις σε καθηγητές και δασκάλους. Με σοβαρά κτηριακά προβλήματα στις σχολικές εγκαταστάσεις κτλ.

Το αστικό κράτος και το όργανο τους, τις δικάστηκες αρχές χτυπούν με απαράδεκτο τρόπο μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό που διαμαρτύρονται για τα αυτονόητα δικαιώματα τους. 

Η κυβέρνηση κομπάζει ότι στηρίζει τους αγρότες και την ιδιά ώρα η τροχαία Ζακύνθου καλεί τηλεφωνικώς για κατάθεση όσους βρέθηκαν στα μπλόκα διεκδικώντας να μπορούν να ζήσουν από τον κλήρο τους.

Η τρομοκρατία  και η φίμωσης των αγροτών δεν θα περάσουν. 

Την ώρα που οι αγρότες διαμαρτύρονται για την αύξηση του κόστους παραγωγής για αυξήσεις στην τιμή του πετρελαίου και του ηλεκτρικού ρεύματος καθώς και σε μέσα και εφόδια με αποτέλεσμα να γονατίζει η παραγωγική δυνατότητα τους.

Το αστικό κράτος και το όργανο τους, τις δικάστηκες αρχές χτυπούν με απαράδεκτο τρόπο  αγρότες και κτηνοτρόφους που διαμαρτύρονται για τα αυτονόητα

Το σωματείο μας θα στηρίξει και θα είναι διπλά στους μαθητές, καθηγητές αλλά καις στους αγρότες σε όλους τους αγώνες τους. Δεν πρέπει κάνεις να κάνει πίσω. Καλούμε όλους τους ξενοδοχοϋπάλληλους να είναι  στις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών μαθητών και αγροτων. 

Πάλη οργανωμένη,

Πάλη ταξική,

Αυτή είναι η απάντηση στην καταστολή


Από τη Διοίκηση